Selectarea țării și a limbii
Renunța
Nu au fost rezultate
2800 FUGATECH

2800 FUGATECH

Chit de Rosturi Flexibil, Gata de Utilizare

Informații generale
Definiție
Mai puţin predispus la murdărire, uşor de curăţat. Absorbție de apă scăzută. Datorită efectului sub formă de picături este hidrofug. Datorită flexibilității sale, poate tolera vibrațiile si deformările.Asigură o suprafață netedă şi uniformă. Nu se crapă. Este rezistent la abraziune. Este disponibil în 3 opțiuni de culori diferite. Gata de utilizare. Oferă posibilitatea lucrului practic şi curat. Datorită consistenţei sale este uşor de aplicat.
Zone De Utilizare
Se utilizează la chituirea rosturilor materialelor de pardoseală de orice tipuri şi dimensiuni cum ar fi plăci din ceramică, mozaic sticlă. Fugatech oferă rezultate excelente în aplicări orizontale şi verticale în spaţii de interior, iar Fugatech Rustik în aplicări verticale în spaţii de exterior. Datorită flexibilității sale superioare, poate fi utilizat la rosturile placărilor fațadelor de exterior şi materialelor flexibile.
Ambalare
  • Găleți din plastic de 3 kg.
Caracteristici
Mai puţin predispus la murdărire, uşor de curăţat. Absorbție de apă scăzută. Datorită efectului sub formă de picături este hidrofug. Datorită flexibilității sale, poate tolera vibrațiile si deformările.Asigură o suprafață netedă şi uniformă. Nu se crapă Este rezistent la abraziune.Este disponibil în 3 opțiuni de culori diferite. Gata de utilizare. Oferă posibilitatea lucrului practic şi curat. Datorită consistenţei sale este uşor de aplicat.