Selectarea țării și a limbii
Renunța
Nu au fost rezultate
3402 PROFESYONEL 2K

3402 PROFESYONEL 2K

Material Hidroizolant Bicomponent Pe Bază De Cauciuc-Bitum monocomponent

Informații generale
Definiție
Este un material hidroizolant cu flexibilitate superioară, bicomponent, pe bază de bitum modificat polimer de cauciuc, fără solvenți.
Zone De Utilizare
Se utilizează pe suprafețe orizontale şi verticale rămase permanent sub nivelul solului (subteran) sau aflate în contact permanent cu apa, împotriva umezelii, apei prelinse sau apei cu presiune continuă. La fundații, pereți de sprijin și cortină, rezervoare de decantare, parcări subterane și subsoluri etc. La hidroizolarea suprafețelor minerale din beton, piatra, cărămidă, bricheta, tencuiala, sapa etc.
Ambalare
  • Componenta Lichidă; 22 kg, Componenta Pulbere; 8 kg, În găleţi de plastic de 30 kg
Caracteristici
Poate fi aplicat uşor cu pensulă sau rolă. În aplicare nu provoacă lăsări şi curgeri pe suprafețe verticale. Poate fi aplicat şi aderă perfect pe toate suprafețele minerale precum beton, piatră, cărămidă, brichetă. Oferă hidroizolație locurilor fără rosturi, îmbinărilor împotriva efectului provocat de orice fel de apă şi umiditate. Are rezistenta mare la îmbătrânire în condițiile la care va fi expus, este rezistent la apă, diverse soluții saline, chimicalele si acizii slabi care se găsesc in solul normal, își menține proprietățile ani îndelungați. Este rezistent la ciclurile de îngheț-dezgheț. Poate fi utilizat in zone si suprafețe cu mișcare si vibrații. Poate fi utilizat pe pereți construiți din cărămidă înainte de tencuială. Nu conține solvenți.