Ülke ve Dil Seçimi
Vazgeç
Sonuç Bulunamadı
4505 KALEKİM ASTAR
4505 KALEKİM ASTAR
Akrilik Astar
Genel Bilgi
Tanım
Kullanıma hazır, alt zemin ile üzerine yapılacak uygulama malzemesi arasında yapışmayı artırarak, yüzeyin emiciliğini dengeleyen akrilik esaslı astar malzemesidir.
Kullanım Alanları
Alçı, beton, sıva, şap, ahşap gibi yüzeylerin emiciliğini azaltarak çimento esaslı malzemelerin yapışma mukavemetinin arttırmak için kullanılır. Seramik kaplama, tesviye şapı, yalıtımı gibi uygulamalardan önce, tozumayı önlemek ve verimi artırmak amacıyla uygulanır.
Ambalaj
  • 5 lt plastik bidon
Özellikler
Yüzeylerin gözenekliliği ve emiciliği azaltır. Çimento ve alçı esaslı sıva ve benzeri ürünler için uzun çalışabilme süresi sağlar. Yüzeylerdeki tozumuş kısımların yüzeye tutunmasını sağlayarak; sıva, boya, seramik yapıştırıcısı gibi malzemelerin yüzeye daha iyi tutunmasını sağlar. Büzülmeden kaynaklanan çatlamaları engeller. Esnek, kompakt, parlak bir film oluşturur. Alçı yüzeylerde; sülfat ve seramik yapıştırıcısı içerisindeki çimento aluminatlarının, nem ile birlikte ettringit adı verilen tuzları oluşturan kimyasal reaksiyona girmesini ve alçı yüzeye yapışmada zaafiyet oluşmasını engeller. Suyun yüzey tarafından aşırı hızlı bir şekilde emilmesini engeller. Kullanıma hazırdır. Fırça veya rulo ile uygulanabilir.
Profesyonel Bilgi
Teknik Özellikleri 
(23°C ve %50 Bağıl Nem)
Genel Bilgiler
Görünüm: Beyaz sıvı
Raf Ömrü Açılmamış ambalajında kuru ortamda 12 ay
Uygulama Bilgileri
Uygulama Sıcaklığı: (+5°C) - (+35°C)
Kuruma Süresi: 45-60 dakika
Kap Ömrü: 20 dakika
Tüketim (Ortalama): 150 g/m²