Ülke ve Dil Seçimi
Vazgeç
Sonuç Bulunamadı
6003 LEVEL MASTER METAL PENSE

6003 LEVEL MASTER METAL PENSE

Metal Pense

Genel Bilgi
Tanım
Seramik, granit, porselen seramik vb. kaplama malzemelerinin uygulamasını koIayIaştırarak oIuşabiIecek seviyeleme hatalarını önleyen, yapıştırma harcı prizini tamamlayana dek karoların sabit ve aynı seviyede olmalarını sağlayan takoz, tutucu ve penseden oIuşan sistemdir.
Kullanım Alanları
Karo Seviyeleme Sistemi - Metal Pense
Ambalaj
  • 1 adet / Polietilen torba
Özellikler
Duvar ve yer karolarının uygulamasında kullanılır. Farklı derz aralarında kullanımı mümkündür. Özellikle büyük ebatlı karoların duvar ve zeminlere uygulanmasında mükemmel sonuç verir. Uygulama süresini kısaltarak pratik ve hızlı çözüm sunar. Karolar arasında yüzey kaynaklı oluşabilecek seviye farklılıklarını gidererek eşit seviyede ve düzgün uygulama imkanı sağlar.
Profesyonel Bilgi
Metal Pense, Kalekim Karo Seviyeleme Sistemini kullanan ustalar için geliştirilmiştir. Sertleştirilmiş çeliği sayesinde uzun ömürlüdür. Yer ve duvar uygulamalarında kullanılır. Ayarlanabilir pimi sayesinde stabil bir sıkma olanağı sunar. Böylece her bir sıkma işlemi sırasında eşit mesafeden sıkıştırma sağlanır ve fazla güç kullanımını engelleyerek döşeme altına yerleştirilmiş tutucularda istenmeyen kopmaları engeller.