Selectarea țării și a limbii
Renunța
Nu au fost rezultate
1064 RAPITECH FLEX

1064 RAPITECH FLEX

Adeziv Flexibil cu Priză Rapidă Harcı (C2FT S1)

Informații generale
Definiție
Este un adeziv monocomponent pe bază de ciment, formulat special cu flexibilitate şi putere de rezistenţă îmbunătăţită, cu priză rapidă, de înaltă performanţă, cu alunecare redusă.
Zone De Utilizare
Se utilizează la aplicarea orizontală şi verticală a materialelor de placare precum plăci din ceramică, ceramică granit, piatră naturală etc. în spaţii de interior şi exterior pe suprafețe precum beton, tencuială, şape. Oferă rezultate excelente în spaţii umede precum piscine, saune, băi, toalete, terase și balcoane. În spaţii precum clădiri guvernamentale, cafenele, supermarketuri și aeroporturi care trebuie date în folosință într-o zi. În aplicații de placări ceramice pe plăci de ceramică existente. în locuri cu schimbări bruște de temperatură cum ar fi cum ar fi depozitele frigorifice, instalațiile de congelare, fațade de exterior ale cuptoarelor, sistemele de încălzire prin pardosealăÎn aplicații de placări ceramice pe plăci din material lemnos. În aplicațiile pe podea și perete a plăcilor din ceramică de dimensiuni mari și subțiri (3-5 mm grosime), cum ar fi Kalesinterflex. La amplasarea pe sol a plăcilor din ceramică subţiri armate cu fibră din sticlă.
Ambalare
  • Pungi de hârtie kraft de 20 kg.
Caracteristici
Datorită caracteristicii de priză rapidă, capătă rezistentă după 6 ore. Are putere mare de aderență.Nu provoacă alunecări la aplicații pe suprafețe verticale. Ușor de pieptănat.