Selectarea țării și a limbii
Renunța
Nu au fost rezultate
6004 LEVEL JOKER

6004 LEVEL JOKER

Aparate de Susținere și Nivelare pentru Placarea Fațadelor

Informații generale
Definiție
Este un aparat de susținere şi nivelare care echivalează diferențele de nivel rezultate din lipirea materialelor de placare pe construcția portantă metalică în sistemele de placare fațade interioare şi exterioare, susține materialele de placare în siguranță pe construcția portantă metalică până când adezivul atinge o rezistență suficientă și ajustează (determină, menține constantă) lățimea rostului orizontal al materialelor de placare, economisește muncă si timp, asigură aplicarea ușoară, practică si rapidă.
Zone De Utilizare
După aplicarea produsului Kalekim Technobond PU sau Technobond MS pe construcția portantă metalică, materialul de placare se amplasează peste adeziv. Kalekim Level Joker este plasat în interiorul placării prin spațiul orizontal al rostului şi se asigură contactul cu construcția portantă metalică . Când sarma și construcția portantă metalică intră în contact, se amplasează împingând piulița fluture spre dvs. iar corpul spre materialul de placare. - În timp ce cu o mână se ține corpul, cu cealaltă mână se rotește piulița fluture în sensul acelor de ceasornic. Procesul de strângere i-a sfârșit atunci când Kalekim Level Joker atinge o etanșeitate suficientă,.Kalekim Level Joker trebuie folosit în fiecare punct care se suprapune pe profilul portant din metal. Kalekim Level Joker, poate fi îndepărtat după ce produsul Technobond PU sau Technobond MS atinge o rezistență suficientă și reutilizat în aplicațiile ulterioare.
Ambalare
  • 50 Joker / 1 pungă din polietilenă 6 pungi din polietilenă-300 bucăţi Joker/ 1 Colet
Caracteristici
Se utilizează în sistemele de lipire pe construcții de fațade interioare şi exterioare a materialelor precum plăci din ceramică, plăci din granit ceramic, plăci din porțelan, Kalesinterflex, laminat compact etc. Este adecvat pentru materiale de placare cu o grosime cuprinsă între 4-16 mm. Dacă se dorește, poate fi adaptat și la materiale mai groase de 16 mm. Este posibilă utilizarea la rosturi de diferite mărimi, lățimea rostului poate fi reglată. Ține (fixează) în siguranță materialele de placare pe construcția portantă metalică până când adezivul Kalekim Technobond PU sau Technobond MS atinge o rezistență suficientă. Oferă o aplicare uniformă, eliminând diferențele de nivel de pe suprafețele frontale ale materialelor de placare. În acest fel, protejată integritatea structurii împotriva factorilor externi. Nu deteriorează construcția portantă metalică și materialul de placare în timpul aplicării. Facilitează fixarea pe fațadă în special a plăcilor de dimensiuni mari si a materialelor de placare. Datorită caracteristicii sale de aplicare ușoare, economisește timp și forță de muncă. Oferă o soluție practică, ușoară, rapidă si sigură prin scurtarea timpului de aplicare. Nu generează deșeuri de plastic. Este prietenă cu natura şi mediul înconjurător.Datorită caracteristicii reutilizabile este economică.