Selectarea țării și a limbii
Renunța
Nu au fost rezultate
2600 FUGAFLEX

2600 FUGA FLEX

Chit de Rosturi cu Efect de Sclipici

Informații generale
Definiție
Este un chit de rosturi decorativ, igienic, ușor de curățat, care vă diferențiază spațiile prin strălucirea metalică sclipitoare a sclipiciului auriu, argintiu şi bronz.
Zone De Utilizare
Se utilizează în spaţii de interior şi exterior la chituirea pe orizontală şi verticală a rosturilor materialelor de pardoseală neabsorbante cum ar fi plăci ceramică, granit, mozaic sticlă. Oferă rezultate excelente în zonele umede precum piscine, băi și dușuri. Este ideal pentru locuri elegante, cum ar fi restaurante, cluburi de noapte, centre comerciale și de frumusețe.
Ambalare
  • În unități de câte 2,5 kg în găleată din plastic. (4 componente)
Caracteristici
Nu se pătează .Este igienic datorita absorbției reduse a apei. Prin suprafaţa sa netedă este uşor de șters. Nu provoacă fluctuații de culoare.Prin adausul său de sclipici creează spatii decorative si unice.Nu se crapă, este rezistent la abraziune şi are o durată lungă de utilizare. Are o performanță mult mai superioară decât cea a chiturile de rosturi pe bază de ciment. Prin durata de viaţă de 50 de minute la 250C asigură posibilitatea unei aplicări ușoare.