Selectarea țării și a limbii
Renunța
Nu au fost rezultate
4505 KALEKİM ASTAR

4505 KALEKİM GRUND

Amorsă Acrilică

Informații generale
Definiție
Este o amorsă pe bază acrilică, gata de utilizare care mărind aderența dintre pardoseală și materialul de aplicare care urmează să fie aplicat pe acesta echilibrează absorbția suprafeței
Zone De Utilizare
Se utilizează pentru mărirea rezistenţei de aderență a materialelor pe bază de ciment prin reducerea absorbției suprafețelor precum ipsos, beton, tencuială, șapă, lemn. Se utilizează înainte de aplicarea placării cu ceramică, șapei de nivelare, hidroizolații, vopsea în scopul prevenirii prăfuirii şi măriri randamentului.
Ambalare
  • Bidon din plastic de 5 lt.
Caracteristici
Reduce porozitatea si nivelul de absorbție al suprafețelor. Oferă timp de lucru lung pentru tencuieli pe bază de ciment și ipsos și produse similare. Asigurând prinderea de suprafaţă a părților prăfuite de pe suprafaţă; oferă o mai bună aderență a materialelor precum tencuială, vopsea, adezivi pentru ceramică, hidroizolanți la suprafață. Previne fisurile cauzate de contracție. Formează o peliculă flexibilă, compactă, lucioasă. Pe suprafețele din rigips; Împiedică aluminații de ciment din sulfat și adeziv ceramic să intre într-o reacție chimică care împreună cu umiditatea creează săruri numite ettringit și previne formarea slăbiciunii în aderența la suprafața tencuielii. Previne absorbția excesivă a apei de către suprafață. Este gata de utilizare, se poate aplica cu pensula sau rola.
Cunoștințe Profesionale
Caracteristici Tehnice    (23 °C şi Umiditate Relativă 50%))

Date Generale
Aspect : Lichid Alb
Valabilitatea pe Raft : 12 luni când este depozitat în ambalajul original sigilat 
la loc uscat

Informații despre Aplicare
_Temperatura de aplicare (+5°C) - (+35°C)
Durata de Uscare : 45 - 60 minute
Consum  : Medie 150 gr/mp