Ülke ve Dil Seçimi
Vazgeç
Sonuç Bulunamadı
1404 TECHNOBOND MS

1404 TECHNOBOND MS

MS Polimer Esaslı Yapıştırıcı

Genel Bilgi
Tanım
MS polimer esaslı, çok amaçlı kullanılabilen, yüksek yapışma ve yüksek mukavemete sahip tek komponentli ilk tutunması hızlı, güçlü yapıştırıcıdır.
Kullanım Alanları
Seramik, ahşap, alçı panel, metal (çelik, alüminyum, pirinç, bakır…),fiberli çimento levha gibi çok çeşitli yapı malzemelerinin düşey ve yatayda beton, seramik, alüminyum, ahşap gibi yüzeyler üzerine yapıştırılmasında, Cephe ve tavan kaplama elemanlarının sabitlenmesinde, Ses yalıtım panellerinin montajında (taş yünü, ahşap ve plastik köpük paneller), Isı yalıtım panellerinin sabitlenmesinde, Binalarda ahşap, plastik veya metal aksesuarlar ile korniş ve stor perde montajında, Islak hacimlerde hızlı montaj işlerinde, Kapı eşiklerinin, pencere denizliklerinin, süpürgeliklerin ve kaplama plakalarının sabitlenmesinde kullanılır.
Ambalaj
  • 290 ml / kartuş 12 adet/ Koli 600 ml / sosis 20 adet/ Koli
Özellikler
İlk tutunması hızlıdır. Ağır yapı malzemelerinin sabitlenme ihtiyacı olmadan yapıştırılmasına olanak verir. Su geçirmezdir, hava nemiyle birlikte kürlenir. Tek komponentlidir. Her tür yüzeye yapışır. Üzeri boyanabilir. Hacim kaybına uğramaz Uzun ömürlüdür ve zorlu hava koşullarına dayanıklıdır. Astar gerektirmez (Ön test yapılması önerilir) Mükemmel elastikiyet ve çok iyi yapışma gücüne sahiptir. Solvent, silikon ve izosiyanat içermez.
Profesyonel Bilgi
Teknik Özellikleri
(23°C ve %50 Bağıl Nem)
Genel Bilgiler
Görünüm: Beyaz, siyah ve gri renkli yapıştırıcı
Yoğunluk: 1,49±0,03 gr/ml
Raf Ömrü: Açılmamış ambalajında kuru ortamda 9 ay
Uygulama Bilgileri
Uygulama Sıcaklığı: (+5°C) - (+40°C)
Kabuklaşma Süresi: 15-20 dk.
Kuruma Süresi (Kur Süresi): 3,5 mm/ 24 saat
Performans Bilgileri
Shore A Sertliği (ISO 868): 55±5
Kopmada Uzama (ISO 37): ≥ %300
Hacim Kaybı: ≤ %10
Çekme Dayanımı (ASTM D412): ≥ 3 N/mm²
Akma (ISO 7390): ≤ 3 mm
Sıcaklık Dayanımı: (-40°C) - (+90°C)