Selectarea țării și a limbii
Renunța
Nu au fost rezultate
2300 FUGAFLEX

2300 FUGA FLEX 1-2MM

Chit de Rosturi Flexibil (1-6 mm)

Informații generale
Definiție
Este un chit de rosturi flexibil adecvat pentru rosturi de la 1 până la 6 mm, pe bază de ciment, cu performanţă superioară.
Zone De Utilizare
Se utilizează la chituirea rosturilor de la 1 până la 6 mm ale materialelor de pardoseală de dimensiuni mari cum ar fi plăci din ceramică, granit, cotto, clincher, mozaic sticlă, marmură, piatră naturală, în spaţii de interior şi exterior. Se utilizează la aplicări orizontale şi verticale în spaţii umede cum ar fi piscine, rezervoare de apă. Se utilizează la fațade, terase, sistemele de încălzire prin pardoseală; în spații cu trafic pietonal şi de marfă intens precum depozite şi în locuri în care au loc schimbări bruște de temperatură.
Ambalare
  • Pungi de polietilenă de 1 kg, 5 kg. Pungi de hârtie Kraft de 20 kg.
Caracteristici
Adecvat pentru utilizarea în rezervoarele de apă potabilă. Are flexibilitate ridicată. Este rezistent la ciclul de îngheț- dezgheț. Absorbție de apă scăzută. Asigură o suprafață netedă şi uniformă.Nu se crapă.Întărindu-se rapid, permite utilizarea în scurt timp a spațiului respectiv. Este rezistent la abraziune. Este disponibil în 32 opțiuni de culori diferite, rezistente la UV şi atmosferă, care nu se decolorează.