Selectarea țării și a limbii
Renunța
Nu au fost rezultate
3022 İZOLATEX 1K

3022 İZOLATEX 1K

Mortar Hidroizolant Flexibil Monocomponent

Informații generale
Definiție
Este un mortar hidroizolator și de protecție a betonului, monocomponent, flexibil, cu capacitate de îmbinare a fisurilor, care poate fi aplicat în interior și în exterior, care conține aditivi chimici meniți creșterii impermeabilității la apă și a lucrabilităţii.
Zone De Utilizare
Se aplică în zonele umede, precum băi, dușuri, WC-uri . Sub placări ceramice și mozaic în zone umede, cum ar fi băile turcești, spa-urile și saunele. Sub plăci de ceramică pe terase, balcoane. La hidroizolarea structurilor din beton precum piscine, rezervoare de apă, bazine, conducte. La hidroizolarea din interior a pereților și pardoselilor împotriva scurgerilor de apă și a apei de suprafață. La hidroizolarea suprafețelor pereților de sprijin subterani. Se aplică pe suprafețe de beton care trebuie protejate împotriva apei de mare si a sărurilor de dezghețare. Aderă foarte bine la suprafețe precum beton, pereți, ceramică și marmură, cu condiția ca acestea să fie curate și solide.
Ambalare
  • Pungi de hârtie kraft de 20 kg
Caracteristici
Datorită formulării sale speciale monocomponente, este gata de aplicare prin simpla amestecare cu apă. Oferă avantaje de transport şi stocare. Este flexibil, deţine caracteristică de îmbinare a fisurilor. Este un material hidroizolant ideal pentru utilizarea înainte de placări cu plăci ceramice sau şape. Aplicabil pe suprafețe orizontale si verticale. Aplicabil pe suprafețe umede. Previne carbonatarea în beton. Rezistent la îngheț-dezgheț. Are rezistenta superioară la ionii de clor. Ușor de aplicat cu pensula, mistria, rola sau spray.