Selectarea țării și a limbii
Renunța
Nu au fost rezultate
2900 FUGAPOOL

2900 FUGAPOOL

Chit de Rosturi Flexibil pentru Piscine (1-6) mm)

Informații generale
Definiție
Este un chit de rosturi flexibil adecvat pentru rosturi de 1-6 mm, pe bază de ciment, cu performanţă ridicată (rezistenţă ridicată la abraziune şi absorbție redusă de apă),rezistent la chimicalele pentru piscină.
Zone De Utilizare
Domenii de Aplicare Se utilizează la chituirea rosturilor de 1-6 mm ale materialelor de pardoseală cum ar fi plăci din ceramică, granit, cotto, clincher, mozaic sticlă, marmură, piatră naturală de toate dimensiunile, de interior şi exterior. Dă rezultate excepţionale la aplicări orizontale şi verticale în spaţii umede precum piscine, rezervoare de apă, saună, izvoare termale, baie, fațade, sisteme de încălzire prin pardoseală, în locuri în care au loc schimbări bruște de temperatură.
Ambalare
  • Pungi de hârtie Kraft de 20 kg Pungi de polietilenă de 5 kg
Caracteristici
Este rezistent la formarea fungidelor şi mucegaiului. Adecvat pentru utilizarea în rezervoarele de apă potabilă. Are flexibilitate ridicată. Este rezistent la ciclul de îngheţ-dezgheţ. Are un nivel redus de absorbție de apă. Nu se crapă. Asigură o suprafață netedă şi uniformă. Este rezistent la abraziune. Întărindu-se rapid, permite utilizarea în scurt timp a spațiului respectiv. Se comercializează în 7 opțiuni de culori diferite, rezistente la UV şi atmosferă, care nu se decolorează.